A Review Of gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the very best YouTube expertise and our most up-to-date attributes. Learn more

This website is utilizing a protection assistance to protect itself from on the net attacks. The motion you merely carried out induced the security Alternative. There are lots of actions that can result in this block like distributing a specific phrase or phrase, a SQL command or malformed information.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve four hundred kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Ege asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra ege rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra ege rezervuara ve asma klozete

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşmanız olasıdır.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden gömme rezervuar servisi ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine propertyımcı olur

VitrA gömme rezervuar set modelleri three ve 6 litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz gömme rezervuar servisi konusu normları karşılayabilmesi için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye saygılı olması bakımından da son derece başarılıdır.

Gömme rezervuarlar, yer altına yerleştirilen su depolama alanlarıdır. Su kaçırması da pek çOkay nedene bağlı olabilir. Yapılan yanlış montajlar, zeminin yapısı, su basıncı, hasar almış borular ve aşırı doluluk gömme rezervuar servisi su kaçırmanın başlıca nedenleri arasındadır. Gömme rezervuarların montajı sırasında dikkatli olunması gerekir. Yanlış montaj ya da hatalı bağlantılar su sızıntılarına neden olabilir. Gömme rezervuarların altında yer alan zemin yapısı da gömme rezervuar son derece önemlidir.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine gardenımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol gömme rezervuar etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page